Canon photokina 2014Pasaules vadošajā attēlveides izstādē "photokina 2014", Berlīnē, Canon interaktīvā veidā iepazīstinās ar jauno produktu klāstu. Izstādes laikā Canon informēs fotogrāfus par jaunākajām tehnoloģijām, piedāvājot apmeklētājiem digitālās attēlveidošanas pieredzi, kas izceļ Canon produktu un pakalpojumu klāstu.

Canon stends izstādē "photokina 2014" būs veltīts atmiņu un momentu iemūžināšanas ceļojumam. Apmeklētāji tiks aicināti ekspertu vadībā izpildīt vairākus ar fotografēšanu saistītus uzdevumus, kas sniegs iespēju labāk iepazīt plašo Canon produktu klāstu.

Stendā arī norisināsies prezentācijas ar pasaules slavenajiem Canon fotogrāfijas Ambassadors jeb vēstniekiem. Ar savām prezentācijām uzstāsies ainavu un ceļojumu fotogrāfs Deivids Noutons (David Noton), fotožurnāliste un dokumentālo filmu veidotāja Ulla Lomane (Ulla Lohmann), kā arī fotogrāfs Ričards Volšs (Richard Walsh) – viņi dalīsies pieredzē par to, kā Canon produkti tiem palīdz realizēt savas mākslinieciskās vīzijas. Turklāt Canon explorer Jorgs Kaijass (Jörg Kyas) interaktīvā veidā atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem – sniedzot entuziastiem unikālu iespēju uzzināt par aktuālākajiem fotogrāfijas veidiem un to uzņemšanas paņēmieniem.

Papildus tam tiks demonstrēta Canon speciāli izstrādātā, uz mākoņtehnoloģijām balstītā attēlu pārvaldības platforma – irista, kas apliecina Canon apņēmību pilnveidot digitālo pakalpojumu iespējas. Apmeklētājiem būs iespēja arī apskatīt Canon aprīkojumu un sakomplektēt pašiem savu "virtuālo darba komplektu", izmantojot stendā izvietotos skārienjutīgo ekrānu galdus.

""photokina 2014" izstādē mēs aicinām apmeklētājus doties aizraujošo attēlveidošanas iespēju pasaulē," saka Canon Europe patērētāju attēlveidošanas nodaļas vadītājs Alesandro Stanzani (Alessandro Stanzani). "Mēs radām pieredzes gūšanas vidi, kas rosinās apmeklētājus par fotografēšanu padomāt daudz dziļāk. Izstādē "photokina 2014" demonstrēsim vislabākos inovatīvos produktus un pakalpojumus, mudinot fotografēšanas pētniekus patiesi iepazīt Canon zīmolu."

Lai sniegtu dalībniekiem iespēju saglabāt gūto pieredzi, tiks izsniegtas Canon RFID caurlaides, ko apmeklētāji varēs noskenēt stenda galvenajos punktos, lai izveidotu piemiņas mājas lapu, kas ir pielāgota viņu interešu jomām, to varēs apmeklēt arī pēc izstādes. Tie, kas izstādē nepiedalīsies, varēs sekot līdzi notiekošajam oficiālajā Canon Europe YouTube kanālā https://www.youtube.com/CanonEurope, kurā būs pieejams katras pasākuma dienas kopsavilkuma videomateriāls. Notiekošajam sekot līdzi varēs arī tiešsaistē tīmekļa vietnē Facebook – https://www.facebook.com/canonatphotokina – vai Twitter – @CanonPhotokina / #CanonPhotokina, ka arī īpaši šim notikumam izveidotā mājas lapā – www.canon.de/photokina.

Canon stends atradīsies zālē 3.2. Lai reģistrētos dalībai, lūdzu, apmeklējiet: www.canon.de/photokina.