Canon EOS 7D Mark IIŠodien Canon laiž klajā EOS 7D Mark II - jaunāko DSLR kameru, ar kuru var iemūžināt mirkļus, ko citas kameras vienkārši palaiž garām. Radīta, balstoties uz ikoniskā EOS 7D augstākās klases veiktspēju apvienojumā ar EOS-1D X tehnoloģijām, šī revolucionārā kamera mīl ātrumu, tai ir izcila jauda un veiktspēja, kas fotogrāfiem un entuziastiem nodrošina iespēju iemūžināt nemitīgi mainīgo pasauli.

Pilnībā pārbūvēta un pārveidota, EOS 7D Mark II nodrošina tikpat labu sniegumu kā tā priekštecis, un pat vēl labāku. Šī kamera var uzņemt pat 10 attēlus sekundē (frames per second - fps), nesamazinot izšķirtspēju, un kopā ar jauno 65 punktu krusteniskā tipa AF sistēmu un duālo DIGIC 6 procesoru EOS 7D Mark II tā uzstāda jaunus elektrizētā ātruma un jaudas standartus.

Kamera ir aprīkota ar jaunu 20,2 MP APS-C CMOS sensoru ar iebūvēto ISO diapozonā no 100 līdz 16 000, ko iespējams palielināt līdz ISO 51 200. Kameras modernais augstas izšķirtspējas 150 tūkstošu pikseļu RGB+IR mērīšanas sensors kopā ar inovatīvo kustību noteikšanu ļauj EOS 7D Mark II nodrošināt skaisti eksponētus attēlus. Kamera ir pilnībā pielāgojama jūsu fotografēšanas pieejai – tā piedāvā pielāgojamu korpusa vadību un jaunu skatu meklētāju, kas nodrošina gandrīz 100 % pārklājumu. Ar profesionāla līmeņa video funkcijām, piemēram, nesaspiesto HDMI izvadi un duālo pikseļu CMOS AF tehnoloģiju, EOS D7 Mark II palīdzēs Jums atklāt jaunu izteiksmīgas jaunrades līmeni.

Iemūžiniet ātru darbību

EOS 7D Mark II izceļas ļoti ātrās situācijās, uzņemot 10 pārsteidzošus attēlus ar nemainīgu izšķirtspēju vienā sekundē, daļēji pateicoties no jauna veidotam aizvaram un spoguļa mehānismam ar neticamu aizvara izturību (līdz 200 tūkstošiem reižu).

Izcilā reakcijas spēja darbojas saskaņā ar ātrdarbības 65 punktu AF sistēmu, nodrošinot bezkompromisa jutību un izturību, lai fiksētu objektus ar īpaši lielu precizitāti. Šī kamera var lepoties ar vienu no savā klasē attīstītākajām AF sistēmām, kurā katrs AF punkts ir krusteniskā tipa1, bet centrālais punkts nodrošina duālu krusteniskā tipa fokusēšanu pie f/2.8 un ar EV-3 zemu gaismas jutību, sniedzot jums nepārspējamu precizitāti jebkādā apgaismojumā, kad fotografējat jebkuru objektu. EOS 7D Mark II ļauj jums mainīt AF sistēmas iestatījumus ar pielāgojamu izvēlni (līdzīgi kā EOS-1D X), nodrošinot brīvību jutības un objektu izsekošanas iestatījumos, kamēr jaunā AF režīma izvēles svira ļauj nekavējoties pārslēgt citu AF režīmu, pat nenoņemot aci no skatu meklētāja.

Skaidrība, detaļas un krāsas kā nevienam citam

Vienalga, vai fotografējat iekštelpās vai brīvā dabā, ar dabīgu vai mākslīgu apgaismojumu, ar jauno 150 tūkstošu pikseļu RGB+IR mērīšanas sensoru, kas ir pirmais šāda veida sensors EOS kamerā un kurā iekļauta infrasarkanā un gaismas ņirboņas jutība, tiek sasniegts konsekventi precīzs kadrējums. Jaunā un satriecošā ņirboņas noteikšanas funkcija ne tikai nodrošina, ka attēli tiek uzņemti brīdī, kad apgaismojuma līmenis ir visaugstākais, bet arī inteliģenti analizē gaismas avotu un norāda uz gaismas ņirboņu vietās, kur cilvēka acs to nevar saskatīt. Turklāt EOS iTR AF un AI Servo AF III tehnoloģijas, kas sākotnēji tika ieviestas EOS-1D X kamerai, darbojas kopā ar moderno mērīšanas sensoru, lai nodrošinātu precīzu objektu izsekošanu.

Kinofilma jūsu rokās

EOS 7D II pamatā ir priekšteču iekarotā augstā filmu uzņemšanas reputācija, bet tā piedāvā arī jaunu, profesionāliem standartiem atbilstošu filmēšanas funkciju klāstu. Canon unikālā duālā pikseļu CMOS AF tehnoloģija nodrošina augstāko AF sniegumu, tādējādi jūs varat veikt uzņēmumus ar gludu un precīzu fokusu. Gan EOS Movie Servo AF ātrumu, gan izsekošanas jutību var pielāgot, tādējādi dodot jums iespēju pilnībā kontrolēt fokusa un pārejas efektu starp objektiem. Kamera katru sekundes daļas kustību uzņem ar Full HD kvalitāti ar iespēju izvēlēties kadra ātrumu no 24p līdz 60p, ņemot vērā kustības ātrumu.

Pateicoties nesaspiestajai (4:2:2) HDMI izvadei uz ārējām ierakstīšanas iekārtām, ar EOS 7D Mark II uzņemtie kadri lieliski iederēsies jau esošu, profesionālu video darbplūsmā. Nodrošinot arī profesionālu audio uztveri ieraksta laikā, EOS 7D Mark II piedāvā jaunas mikrofona un austiņu ligzdas ārējām ierīcēm, kā arī klusuma kontroli darbības radītu trokšņu novēršanai gadījumos, kad uzstādījumi ir mainīti.

Jūsu kamera, jūsu pieeja

EOS 7D Mark II ir konstruēta ar uzlabotu laikapstākļu pretestību un stingru magnija sakausējuma korpusu, lai jūs varētu uzņemt kadrus visdažādākajās situācijās. Tāpat kamerā ir iebūvēta arī GPS sistēma un digitāls kompass, lai palīdzētu izsekot jūsu piedzīvojumiem. Jaunā EOS 7D Mark II ir daļa no pasaulslavenās EOS sistēmas, tādēļ arī šo kameru iespējams papildināt ar dažādiem aksesuāriem, ieskaitot jaunu akumulatora turētāju, kas nodrošinās ilgāku un stabilāku fotografēšanu visas dienas garumā.

EOS 7D Mark II galvenās priekšrocības:

• Iemūžiniet mirkļus neatkarīgi no tā, cik ātra ir kustība

• Izstādes kvalitātes attēli, kurus ar lepnumu varat izrādīt citiem

• Kamera ir pilnībā pielāgojama, lai atbilstu jūsu darba pieejai

• Iespēja izpētīt jaunu radošuma līmeni pašā kamerā

• Ļaujiet savai iztēlei izpausties uz lielā ekrāna, uzņemot kinofilmu

EOS 7D Mark II Top

EOS 7D Mark II aizmugure