Canon EOS 1200DCanon saņēmis divus apbalvojumus no Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA). Populārajai EOS 1200D piešķirts apbalvojums kā "2014.–2015. gada Eiropas patērētāju DSLR kamerai", savukārt inovatīvā LEGRIA mini X apbalvota kā "2014.–2015. gada Eiropas dzīvesstila videokamera", kas ir apliecinājums Canon arvien pieaugošā produktu klāsta kvalitātei.

Par EISA balvu piešķiršanu balsojumā lemj komisija, kuru veido vairāk nekā 50 ievērojamu žurnālu izdevēji no 20 Eiropas valstīm. Ar balvām tiek cildināti produkti, kuros apvienotas progresīvākās tehnoloģijas, intuitīvas funkcijas un funkcionāls dizains ar neapšaubāmu vērtību. Šogad pēc šiem kritērijiem par labākajām kamerām savā klasē ir atzītas LEGRIA mini X un EOS 1200D.

2014.-2015. gada Eiropas SLR kamera: Canon EOS 1200D

Canon EOS 1200D EISA žūrija raksturoja sekojoši: "Šī kompaktā, vieglā un ērti lietojamā iesācēju līmeņa digitālā SLR kamera ir paredzēta gan tiem, kuri tikai sāk aizrauties ar fotografēšanu, gan arī pieredzējušiem lietotājiem kā ekonomiskā varianta kamera. Tās 18 megapikseļu APS C CMOS sensors apvienojumā ar DIGIC 4 procesoru nodrošina augstas kvalitātes attēlus ar labu dinamisko diapazonu un zemu traucējumu līmeni līdz ISO 1600 un vairāk. Īpaši izstrādāta viedtālruņu lietojumprogramma - EOS Companion - palīdz kameru izzināt īpaši uzskatāmā veidā. Tādas EOS 1200D papildu funkcijas kā 460k punktu LCD attēls, 63 zonu divu slāņu mērīšanas sensors, kamerā iestrādāta objektīva korekcija un virkne radošo filtru, padara Canon EOS 1200D par īpaši izdevīgu pirkumu."

2014.–2015. gada Eiropas dzīvesstila videokamera: Canon LEGRIA mini X

Canon LEGRIA mini X EISA žūrija raksturoja sekojoši: "LEGRIA mini X ir daudzpusīga – tai ir rotējošs skārienjutīgs displejs, kas ideāli piemērots video "pašbilžu" uzņemšanai, pielāgojams statīvs, kas ļauj novietot videokameru uz jebkuras virsmas, un īpaši plata leņķa 170 grādu objektīvs, kas ļauj iemūžināt visu darbību. Full HD video (25p vai 50i) nodrošina Canon F/2,8 objektīvs un 1/2,3 tipa 12,8 megapikseļu CMOS sensors gan MP4, gan AVCHD kodekā, apvienojumā ar nesaspiestu stereo LPCM audio no iekšējā mikrofona. Plašā savienojamība ietver 3,5 mm ligzdu ārējam mikrofonam, austiņu ligzdas, kā arī mini HDMI, mini USB un Wi‐Fi, kas sniedz iespēju viegli pārsūtīt failus. Un, izmantojot Wi-Fi, LEGRIA mini X kamera ir vadāma no viedierīces ar bezvadu funkciju palīdzību. Patiesi izcili pielāgojama – tā ir ideāls sabiedrotais jūsu ikdienas piedzīvojumos."