AF-S NIKKOR 70-200 MM F/2.8G ED VR IINikon Europe šodien plašākai sabiedrībai atklāj objektīvu AF-S NIKKOR 70-200 MM F/2.8G ED VR II ar pilnīgi jaunu optisko dizainu, kas nodrošina labāko attēla kvalitātes un vibrāciju samazināšanas līmeni savā klasē.

Nikon Europe profesionālo produktu nodaļas vadītājs Roberts Kristina (Robert Cristina) saka: "Objektīva optiskais dizains ir pilnīgi pārveidots, lai atbilstu mūsdienu attēlu sensoru prasībām. Tāpat ir uzlabota tā darbība, izmantojot lēnu aizvara ātrumu, kā arī objektīvs ir pielāgots, lai papildinātu jaunākās autofokusa tehnoloģijas."

 

Uzlabota fotografēšana vājā apgaismojumā

Objektīvs AF-S NIKKOR 70-200 MM F/2.8G ED VR II ir aprīkots ar jaunāko vibrāciju samazināšanas (VRII) stabilizācijas tehnoloģiju, lai lietotāji varētu fotografēt, izmantojot aizvara ātrumus (līdz pat četriem aizturiem* lēnākus), kurus citos apstākļos izmantot nebūtu iespējams. Ir pieejami divi režīmi; Normal (Parasts), kas paredzēts fotografēšanai ikdienā, un Active (Aktīvs), kas samazina vibrācijas, fotografējot no motocikla vai lidmašīnas. Abos režīmos tiek nodrošināts stabils skatu meklētāja attēls, kas padara fokusa punkta atrašanu un kadrēšanu ievērojami ērtāku un precīzāku.

Izcila attēla kvalitāte

Jaunais objektīvs ir izstrādāts, lai nodrošinātu labāko attēla kvalitāti savā klasē un izcilu, visaptverošu kvalitāti mūsdienu FX formāta kamerās. Nikon ekskluzīvais pretatstarošanās nankoristālu pārklājums un septiņi ED stikla elementi maksimāli samazina iekšējo atstarošanos un aberāciju, veidojot piesātinātus attēlus ar izteiktu kontrastu pat vissarežģītākajos apgaismojuma apstākļos.

Jaunais objektīvs ir aprīkots ar trīs fokusa režīmiem; A/M; M/A un M. Izmantojot jauno A/M slēdzi, varat iestatīt autofokusa prioritāti arī tad, ja uzņemšanas laikā lietojat fokusa gredzenu.

Tāpat jaunais optiskais dizains ļauj izmantot mazākus izmērus nekā pašreizējā versijā, nesamazinot izturīgumu, uz ko paļaujas profesionāli fotogrāfi, lai paveiktu darbu. Izturīgais magnēzija korpuss ir cieši noslēgts, lai nodrošinātu aizsardzību pret putekļiem un mitrumu, tāpēc varat turpināt fotografēšanu jebkādos apstākļos.

*Kā tas noteikts Nikon veiktspējas testos

Specifikācija

Fokusa garums 70-200 mm
Maks./min. apertūras atvērums f/2.8G
Objektīva konstrukcija 7 ED stikla elementi
Fotoattēla leņķis 39°40' (26°30' ar Nikon DX formātu)
Minimālais fokusa attālums 1,4 m/4,6 pēdas (visā tālummaiņas diapazonā)
Diafragmas lāpstiņu skaits 9 (noapaļotas)
Filtra/pierīces lielums 77 mm
Diametrs x garums Aptuveni 87 x 209 mm/3,4 x 8,2 collas
Svars: Aptuveni 1,540 g/3,4 mārciņas