Spura ceļšAicinām apmeklēt fotogrāfijas semināru "Egona Spura ceļš" 25.oktobrī Ogrē. Šogad semināra tēma ir "Personiskais dokumentālajā fotogrāfijā."
Seminārs notiek jau 6.gadu un pastāvīgi piesaista nozares profesionāļus un entuziastus no visas Latvijas. Pirmajā daļā uzstāsies trīs panākumus guvuši Baltijas fotogrāfi, sekos diskusija par semināra tēmu. Otrajā daļā notiks Fotomaratons, kurā ar 15 minūšu foto sēriju prezentāciju piedalīsies 8-10 mazāk zināmi autori. Trīs labākās foto sērijas, ko nosaka skatītāju balsojums, tiks prēmētas ar naudas balvām. Noslēgumā- apbalvošana, bankets un iespēja fotogrāfiem tikties neformālā gaisotnē.

Jau trešo gadu seminārs "Egona Spura ceļš" iekļauts plašā fotogrāfijai veltītu pasākumu kopā "Foto dienas. Ogre." Aicinām apmeklēt arī citus "Foto dienas. Ogre" pasākumus:
Izstādes
"Rādiuss mazāks par 100 (R<100m)", Uldis Balga, no 9.oktobra Ogres Vēstures un Mākslas muzejā Brīvības ielā 15a;
"Skrundas laiks", Kuldīgas fotoklubs "Divas upes", no 11.oktobra Ogres Kultūras centra Mazajā zālē Brīvības ielā 15a;
"Novadnieki", foto klubs "Ogre", no 20.oktobra Ogres Mākslas skolā, Brīvības ielā 11;
"E.Spura darbu izlase", no 25.oktobra Ogres Mūzikas skolā, Brīvības ielā 50;
"10x10", foto klubs "Ogre", 25.oktobrī Ogres Mūzikas skolā, Brīvības ielā 50;
"Meņģele", foto klubs "Ogre", Meņģeles tautas nams, Meņģeles pagasts
Meistarklases
16, 17.un 20.oktobris 18.00-21.00
"Mazā cilvēka noslēpums". Vada fotogrāfs, kurators, žurnāla "Fotokvartāls" redaktors Arnis Balčus. Notiek Ogres Kultūras centrā, Brīvības ielā 15a. Dalība kopā 3 nodarbībās- 30Eur. Pieteikšanās līdz 14.oktobrim uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
23.oktobris
19.00-22.00
"Fotogrāfiju noformēšana". Vada fotogrāfs, pedagogs Raimo Lielbriedis. Notiek Ogres Kultūras centrā, Brīvības ielā 15a. Dalība- 10Eur. Pieteikšanās līdz 21.oktobrim uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
"Foto Dienas.Ogre" rīko Foto klubs "Ogre" un atbalsts Ogres Novada Dome.