Valkas pilsētas kultūras nams ir izsludinājis fotokonkursu "Ziemassvētku gaidīšanas prieks". Konkurss tiek organizēts ar mērķi – veidot 20 labāko fotogrāfiju izstādi. Piedalīties aicināti gan profesionāļi, gan amatieri.

Katrs pretendents var iesniegt ne vairāk kā 3 fotogrāfijas, atbilstoši konkursa nolikuma prasībām. Fotogrāfijas iesniedzamas digitālā formātā (CD, USB zibatmiņa) personīgi Valkas pilsētas kultūras namā, E.Dārziņa ielā 8, Līgai Šnukai (2.stāvā) vai pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 2012.gada 27.decembrim plkst.12.00. Iesniedzot fotogrāfijas, jābūt norādītam autora vārdam, uzvārdam, adresei, tālruņa numuram un e-pasta adresei.

Labāko darbu atlasi veiks komisija 5 cilvēku sastāvā. Tā pieņems arī lēmumu par labāko fotogrāfiju, tās autoram piešķirot Dāvanu karti Valmieras Drāmas teātrī Ls 10,- vērtībā.

Plašāku informāciju var saņemt pa telefonu 29230511 (Līga Šnuka). Ar konkursa nolikumu var iepazīties www.valka.lv, uzspiežot uz banera "Fotokonkurss (Ziemassvētku)".

Info: http://valka.lv