Vispārīga informācija

Mēs visi zinām, cik liela loma ir sportam mūsu dzīvē. Katrs no mums skatās Eiropas un pasaules čempionāta translācijas visdažādākās sporta disciplīnās. Mēs sajūsmināmies par Olimpiskajām spēlēm un ar aizturētu elpu ik pa reizei vērojam, kā tiek uzstādīti jauni sporta rekordi. Sports ir neaptverami daudzveidīgs. Tas ir futbols un hokejs, vieglā un smagā atlētika, velosports, motosacīkstes un Formula-1, kā arī kērlings, darts, biljards un daudz kas cits...
Tagad ELKOR sadarbībā ar kompāniju PHILIPS piedāvā jaunas iespējas sporta un fotogrāfiju mīļotājiem. Mēs piedāvājam piedalīties jaunajā fotokonkursā un gaidām no jums fotogrāfijas, kas var parādīt emociju virpuli un uzvarētāju apbrīnu, sacensību garu un vienkāršu prieku no piedalīšanās aizraujošās sacensībās.

Piedalieties konkursā, sūtiet bildes un paaugstiniet savu foto meistarības līmeni. Iegūstiet lielisku iespēju vērtēt citus konkursa dalībniekus, kā arī pašam tikt novērtētam! Jūsu pūles nepaliks nepamanītas...


Kļūstiet par konkursa uzvarētāju un saņemiet lielisku balvu
LED televizoru PHILIPS!

Konkursa norise

Lai piedalītos fotokonkursā, laika posmā no 2011.gada 3. līdz 24.oktobrim konkursa fotogrāfijas jāielādē interneta mājas lapā www.elkorfoto.lv.

No 3. līdz 24.oktobrim interneta mājas lapā www.elkorfoto.lv notiks priekšbalsojums par konkursa fotogrāfijām. Finālbalsošana notiks no 25.oktobra līdz 3.novembrim. Profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs arī kompānijas PHILIPS un uzņēmuma ELKOR pārstāvji, vērtēs visas konkursam iesniegtās fotogrāfijas un līdz 13. novembrim noteiks uzvarētājus. Savukārt tiem konkursa dalībniekiem, kuru darbi mājas lapas lietotāju balsojumā iegūs vislielāko atbalstu, uzņēmums ELKOR piešķirs www.elkorfoto.lv bonusus.
Informācija par fotokonkursa uzvarētājiem būs pieejama mājas lapā www.elkorfoto.lv pēc žūrijas lēmuma pasludināšanas.
Lai uzaicinātu uz apbalvošanas ceremoniju, konkursa organizatori ar finālistiem sazināsies individuāli pa norādīto e-pastu vai uz mājas lapā www.elkorfoto.lv reģistrēto tālruni.

Konkursa noteikumi

Dalībniekiem jāievēro vispārējie konkursa noteikumi, kā arī visi zemāk minētie punkti.
Fotogrāfijai ir jāatbilst konkursa tēmai.
Fotogrāfiju uzlabošanai aizliegts pārmērīgi lietot „Photoshop" un citas fotogrāfiju apstrādei paredzētas datorprogrammas.
Konkursā nedrīkst piedalīties kolāžas - kompozīcijas, kuras sastādītas no daudzām fotogrāfijām.
Katram lietotājam ir tiesības iesniegt konkursam ne vairāk kā trīs fotogrāfijas.
Ielādēto konkursa fotogrāfiju īsākajai malai jābūt vismaz 1024 pikseļu garai.
Fotokonkursa dalībnieks vai dalībniece apņemas pēc pirmā pieprasījuma atsūtīt konkursa organizatoriem fotogrāfijas oriģināls (negatīvs vai neapstrādāts fails ar pilno EXIF informāciju) trīs dienu laikā; pretējā gadījumā, fotodarbs tiks noņemts no balsošanas.
Fotogrāfijas konkursam jāielādē laikā no 2011.g. 3.oktobra līdz 24.oktobrim.
Balsošana turpināsies līdz 2011.gada 3.novembrim.
Informācija par konkursa uzvarētājiem būs pieejama mājas lapā pēc 13.novembra. Ar uzvarētājiem personīgi sazināsies pa e-pastu vai pa viņu reģistrēto tālruni, paziņojot balvas saņemšanas laiku un vietu.

Fotogrāfiju vērtēšanas kritēriji

Atbilstība konkursa nolikumiem.
Fotogrāfijas tehniskā un mākslinieciskā kvalitāte (kompozīcija, izpildījums, kopskats, uztveramība, kvalitāte utt.).
Fotogrāfijas saturs (idejas oriģinalitāte, emocionālais aspekts).