26.februārī plkst. 12.00 Brīvdabas muzejā pasākums visai ģimenei ZELTA RAGAVAS.
Pasākuma ietvaros no 5.02. tiek izsludināts Fotokonkurss ĢIMENES ZIEMAS PRIEKI. 5.02. - 26.02.
Gaidīsim Tavus fotouzņēmumus digitālā formātā, kur redzams, kā Tava ģimene atpūšas un bauda ziemas priekus. Tie var būt visdažādākie un neparastākie fotouzņēmumi.

Iesūti tos uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..
26. februārī tiks paziņoti konkursa uzvarētāji un Brīvdabas muzejā pasākuma ZELTA RAGAVAS laikā tiks pasniegtas balvas - zelta, sudraba un bronzas rāmji. Apbalvotos fotoattēlus varēs aplūkot mūsu mājas lapā www.air-rest.anazana.com

Zelta Ragavas
26.02. 12.00 Brīvdabas muzejs, komandu reģistrācija no plkst. 11.00
Komanda sastāv no vismaz 2 cilvēkiem - ragaviņu vilcējs un sēdošais pilots. Vēl labāk, ja pievienojas arī trešais - kapteinis. Un, protams, neaizmirstiet mājās savas ragaviņas!
Sacensību norise:
Sacensības notiks pēc RED BULL CRASHED ICE noteikumiem. Katrā braucienā piedalās četras ekipāžas, tālākām sacensībām no katra brauciena kvalificējas tikai divas. Tādā veidā mēs nonāksim līdz fināla astotniekam.
Pirmās trīs komandas saņems balvas no Brīvdabas muzeja un SIA A.I.R. rest.
Un pārsteigums! Balvas pasniegs Iluta Gaile.
Tagad jautājums visiem bērniem, kas gribēs piedalīties - Kas ir Ilutai Gailei un kāda saistība viņai ar ragaviņām?

Atbildes sūtiet uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca, kur varēs nobaudīt pusdienas, tēju, kafiju un iespējami vēl dažādi pārsteigumi, saistīti ar ziemas priekiem!
Lūdzam komandu iepriekš piereģistrēt pa epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Reģistrācijas maksa - 1Ls, bet reģistrētām komandām - ievērojama atlaide, pērkot ieejas biļeti muzejā:
pieaugušajiem 1.00Ls, skolēniem 0.50 Ls
Nāc un piedalies!