Ilona Pulkstene10. septembrī plkst 17. Liepājas muzeja mazajā izstāžu zālē ikviens interesents aicināts uz fotomākslinieku Ilonas Pulkstenes un Agra Klestrova kopizstādes atklāšanu. Starptautiski pazīstamā fotogrāfe Ilona Pulkstene skatītājiem piedāvā izstādi "Zovi menja Lavlada". Savukārt Agris Klestrovs rāda fotoprojektu "Ceļš gada garumā".
Fotogrāfe Ilona Pulkstene ir profesionāla studijas fotogrāfe. Māksliniece dzīvo Rīgā un strādā fotostudijā "Benini". Fotogrāfes iecienītie žanri ir portreti un erotiskais foto, kuros ieguvusi Eiropas profesionālo fotogrāfu federācijas kvalifikāciju (QEP).

Ilona Pulkstene sevi uzskata par fotomākslinieci, jo savā radošajā darbībā ir brīva un neierobežota. Ar fotogrāfēšanu viņa nodarbojas jau 10 gadus. Mīlestību un izpratni par Fotogrāfiju ar lielo burtu viņai devis fotogrāfs Artūrs Dubrovskis. Daudz mācījusies no slaveniem fotomeistariem Gunāra Bindes un Leonīda Tugaļeva.
Ilona Pulkstene piedalās dažādos foto projektos, ir Baltijas foto festivāla "ART CAMP" radošā direktore, meistarklašu kuratore un pasniedzēja. Fotogrāfe strādājusi starptautisku fotoizstāžu un konkursu žūrijās. Dalība dažādos starptautiskos fotoprojektos dod iespēju māksliniecei papildināt meistarību, tikties ar ārzemju kolēģiem, kas ļauj paplašināt profesionālo redzesloku.
Ilona Pulkstene ir piedalījusies izstādēs Latvijā un ārzemēs – Lietuvā, Baltkrievijā, Krievijā, Itālijā, Izraēlā, Vācijā, Francijā u.c. Viņa ir starptautiskā fotosalidojuma "The Amber breeze" daudzkārtēja apbalvojumu ieguvēja.
Fotogrāfs Agris Klestrovs dzīvo un darbojas Liepājā. Fotogrāfs ir Liepājas tautas fotostudijas "FOTAST" un fotogrāfu apvienības "Usmas darba grupa" biedrs. Galvenokārt fotografē portretus un mākslas kailfoto.

Agris Klestrovs
Ar fotogrāfiju Agris Klestrovs aizraujas kopš bērnības kad kopā ar vecāko brāli fotografēja ar tēva Zenit aparātu. Bildes paši attīstīja vannas istabā. Jau nopietnāk viņš fotogrāfēšanai pievērsās apmēram pirms astoņiem gadiem. Šajā laikā mākslinieks ir piedalījies daudz un dažādās fotoizstādēs un ir bijušas trīs personālizstādes.
A. Klestrova izstāde "Ceļš gada garumā" ir fotoprojekts, kurā katru mēnesi gada garumā fotografēja vienu sievieti uz dažādiem ceļiem un celiņiem.
Izstāde skatāma līdz 19. oktobrim. Izstādes apskate ir bez maksas.