Jūrmalas pilsētas muzejā 4. decembrī tika atklāta fotokonkursa "Pievērs uzmanību!" izstāde, kurā aplūkojami Jūrmalas jauniešu radītie fotodarbi. Izstādes atklāšanas laikā tika paziņoti un apbalvoti fotokonkursa laureāti.

Jaunieši tika aicināti iesūtīt fotogrāfijas, kas atspoguļo viņu redzējumu un attieksmi pret Jūrmalas pilsētvidi.

Izstādē redzamās fotogrāfijas pārsvarā ataino Jūrmalu sabiedrībā vispārpieņemtā un klasiskā izpausmē – jūra, kaijas, saule un tamlīdzīgi, akcentējot pilsētas mierīgo un harmonisko auru.

1. vietu un balvu no Master Foto, ieguva Jūrmalas valsts ģimnāzijas skolēns Kristaps Priedulājs. 2. vietu un balvu no Empire Club saņēma Miks Ramāns, savukārt 3. vietu un balvu no Empire Club ieguva Zane Struberga. Pie simpātiju balvas no Līvu Akvaparks tika Anželika Bobrovika, savukārt picērija Safari savas simpātiju balvas pasniedza Sandim Zemzirgam, Elīnai Ramānei un Līvai Ābelei.

Fotokonkursam iesūtītos darbus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija fotokluba "Aspazija" biedre Ina Inta Liniņa-Ozoliņa, laikraksta "Jūrmalas Nedēļa" žurnālists Jānis Vilnītis un viens no redzamākajiem Latvijas fotogrāfiem Leonīds Tugaļevs. Izstādes atklāšanas laikā pateicība tika izteikta konditorejai De Gusto, Jūrmalas Bērnu un jauniešu interešu centra direktorei Evijai Majorei, kā arī uzņēmējam Mārim Dzenītim par atbalstu fotokonkursa un izstādes tapšanā.

Izstādē apskatāmi Kristapa Priedulāja, Mika Ramāna, Zanes Strubergas, Anželikas Bobrovikas, Elīnas Ramānes, Sanda Zemzirga, Dāvja Gusta, Edītes Ezernieces, Līvas Ābeles, Svena Magnusa Tolstika un Ausmas Pinķes fotogrāfijas. Izstāde Jūrmalas pilsētas muzejā būs skatāma līdz 23. decembrim (ieeja bez maksas).