Valmieras Novadpētniecības muzejā  pulksten 16:00, 9. janvārī tiks atklāta Ineses Kalniņas fotoizstāde "Brīvās robežas", kura būs skatāma līdz 31. janvārim. Brīvās robežasTradīcijās ieturēta melnbalto fotogrāfiju personālizstāde piedāvā aplūkot jaunu vīriešu akta studijas. Jau pirms dažiem gadiem šis akta žanrs autorei bijis kā izaicinājums parādīties plašākai publikai ar savu neparasto pasaules izpratni un redzējumu.

Izstādē apskatāmie Ineses Kalniņas darbi uzsver raksturīgāko no jaunekļu formām, pārdzīvojumiem un vēstījuma. Fotoizstāde apmeklētājam ļauj ne vien radīt savus tēlus, bet arī mudina domāt par robežām un brīvību. Autore netieši uzdod jautājumu: "Kāpēc ne kaili vīrieši?"
Izstādes atklāšanā muzicēs "Vētras saites" - Ģirts Pavēnis (ģitāra), Latvīte Podiņa (elektriskā un akustiskā kokle) un Jānis Cīrulis (perkusijas). Muzejs atrodas Valmierā, Bruņinieku ielā 3 un atvērts no 10:00-17:00.

Inese Kalniņa bijusi autore trīs personālizstādēm, piedalījusies vairākās kopizstādēs - Latvijā, Lietuvā un Vācijā, kā arī kādu laiku darbojusies draudzīgā Liepājas foto kluba kolektīvā "FOTAST" (www.fotast.lv).