izstāde sieviešu dienaNo 26.aprīļa līdz 5.maijam Latvijas Pasts filiālē "Sakta" (Brīvības bulvāris 32, Rīga) būs aplūkojama Elkor rīkotā foto izstāde "Latvija ar sievietes acīm". Darbu autores ir tikai sievietes, izstādē aplūkojamas labākās 32 fotogrāfijas no 1000 iesūtītajām.

Foto izstāde "Latvija ar sievietes acīm" tika veidota par godu aizvadītajai Sieviešu dienai un 8.martā atklāta t/c Elkor Plaza. "Dalībnieču un skatītāju atsaucība bija tik liela, ka nolēmām izstādi pagarināt un darbus izvietot apskatei publiskā vietā Rīgas centrā," stāsta Elkor mārketinga vadītāja Inta Grase.

"Sieviešu skatījumā iemūžinātie mirkļi atklāj ne vien Latvijas dabas neatkārtojamo skaistumu, bet arī sociālās tēmas. Piemēram, izstādē būs aplūkojama arī 1.vietas ieguvējas Anetes Šmites fotogrāfija "Gaidot...", kura ieguva balvā Sony spoguļkameru. Fotogrāfija atspoguļo jaunu meiteni, kura stāv jūras krastā un gaida tēvu, atgriežoties mājās no darba ārzemēs," komentē I.Grase.

No 1000 iesūtītajām fotogrāfijām, labākās izvēlējās žūrija - Redstudio fotogrāfs Viesturs Masteiko, psihoterapeite Aina Poiša un Elkor Foto komanda. Galvenie izstādes darbu izvēles kritēriji bija netradicionāls skatījums, personīgā viedokļa un sociālo aktivitāšu atspoguļojums.