Sony RX100 IIParūpējieties par to, lai Jūsu Ziemassvētku dāvanu maiss būtu piepildīts ar jaunākajām progresīvajām tehnoloģijām — no fantastiskā dāvanu klāsta, ko piedāvā Sony.

Vienalga, vai vēlaties uzdāvināt savam mīļotajam cilvēkam neaizmirstamu dāvanu vai ko tādu, kas liks viņam smaidīt visu svētku laiku, Sony ir sagatavojis lielisku dāvanu sarakstu Ziemassvētku svinībām. Šī gada pieprasītākie produkti, tostarp objektīvu stila kamera QX, progresīvā digitālā fotokamera RX100-II un VAIO® Fit Multi flip™ dators, būs lieliskas dāvanas, ko dāvināt vai saņemt Ziemassvētkos.

Cyber-shot™ DSC-QX10 un DSC-QX100 — Sony savā fotokameru klāstā ir iekļāvis divus jaunus produktus, kas Jūsu viedtālruni pārvērtīs par jaudīgu profesionālu fotokameru. Objektīvu stila kameras ievērojami uzlabo ar viedtālruni uzņemto digitālo fotogrāfiju kvalitāti. Izmantojot savu tālruni, uzņemiet un kopīgojiet fantastiskas fotogrāfijas un augstas izšķirtspējas video, kas nodrošinās tādu attēlu kvalitāti un radošas iespējas, lai varētu sacensties ar augstākās kvalitātes autonomu fotokameru. QX10 un QX100 objektīvu stila kameras ir ideāls papildinājums jaunajam Xperia™ Z1 un citiem viedtālruņiem, pārvēršot mobilo tālruni par jaudīgu fotokameru ar Wi-Fi savienojuma palīdzību.

VAIO® Fit multi-flip™ dators

Gūstiet iedvesmu ar VAIO® Fit multi-flip™ datoru no Sony — pilnībā nokomplektēto klēpjdatoru, kas viegli pārslēdzas starp klēpjdatora, planšetdatora un skatījuma režīmiem. Ja vēlaties pārlūkot tīmekli vai izpētīt lietojumprogrammas pieskaroties, pārslēdzieties uz planšetdatora režīmu. Ekrāns pārlokās ar vienu nepārtrauktu un līganu kustību. Savā VAIO® varat skatīties filmas un aplūkot fotogrāfijas tikpat spilgtā un skaidrā kvalitātē, kādā tās izbaudāt augstas izšķirtspējas televizorā. Pateicoties labākajiem augstas izšķirtspējas ekrāniem, kuru izšķirtspēja sasniedz 2880 x 1620 pikseļus, un mobilajai tehnoloģijai X-Reality, izklaide ir izteiksmības un dzīvīguma pārpilna. TRILUMINOS displejs mobilajām ierīcēm ar augstu luminiscences pakāpi un plašu krāsu spektru nodrošina krāsu dzidrumu, izteiksmību un dabiskumu. Klausieties mūziku vai skatieties filmas savai gaumei pielāgotā skaņas kvalitātē. ClearAudio+ režīms ļauj izvēlēties ideālus iestatījumus, veicot vienu vienkāršu kustību.

NEX-5T — tieši lielais sensors nodrošina labākus attēlus. Un šis ir gadījums, kad izmēram patiesi ir nozīme. Jaunā Sony NEX-5T kamera nodrošina profesionālas kvalitātes attēlus un bezvadu brīvību jaudīgā, kabatas izmēra kamerā ar maināmo objektīvu neierobežotu radošumu. Kamera, kas ir ērti ieliekama kabatā vai somā, ir lieliska dāvana kaislīgiem fotogrāfiem, kuri vēlas DSLR izskata attēlus un bagātīgas vadības iespējas ar mazāku pārnēsājamo svaru.

Cyber-shot DSC-RX100 II — iemūžiniet Ziemassvētkus fotoreportāžas stilā ar RX100 II, kas ir ideāla dāvana daudzsološiem ielu fotogrāfiem. Uz vairāku godalgu ieguvušās RX100 fotokameras izcilās attēlu kvalitātes pamata izstrādātā kamera iekļauj Wi-Fi, kas nodrošina ērtu savienojumu ar viedtālruņiem, lai būtu ērti kopīgot fotogrāfijas un video. Tā ir arī pirmā Sony kamera, kas aprīkota ar NFC (Near Field Communication) tehnoloģiju, nodrošinot papildu ērtības — viena skāriena savienojumu ar Android viedtālruņiem un planšetdatoriem.

Action Cam HDR-AS30V — izcili kompaktā Full HD Action Cam videokamera no Sony šajos Ziemassvētkos ir ideāla dāvana piedzīvojumu kārotājiem. No ziemas sporta veidiem līdz pat ūdenssportam — Action Cam iemūžina piedzīvojumus no pirmās personas skatu punkta un spēj uzņemt arī izteiksmīgus 11,9 megapikseļu fotoattēlus, kā arī augstas izšķirtspējas filmas. Šī mazā, valkājamā videokamera ir aprīkota ar ūdensizturīgu korpusu (lietošanai līdz 60 m dziļumā), 170 grādu platleņķa Carl Zeiss objektīvu un SteadyShot attēla stabilizācijas funkciju. Tās svars ir vien 90 g un tā ir aprīkota ar iebūvētu Wi-Fi, tāpēc video varat pārsūtīt tieši uz savu viedtālruni vai planšetdatoru. Action Cam ir pieejami neskaitāmi piederumi, tostarp suņu iejūgs, sērfošanas dēļa stiprinājums vai galvas stiprinājums.

Lai uzzinātu pilnu Sony produktu klāstu, kas ideāli piemērots Ziemassvētku dāvanām, lūdzu, skatiet www.sony.lv.